PRISER på tandbehandlinger

Alle tænder er individuelt forskellige, og sværhedsgraden af behandlingen er derfor også vekslende. Det betyder, at tandlægeprisen for den ”samme” behandling kan variere fra patient til patient. For os betyder kvaliteten og holdbarheden meget. Vi tilbyder dog altid flere behandlingsmuligheder, også i forskellige pris-niveauer. Og vi giver den nødvendige hjælp, så du kan vælge den løsning, der er rigtig for dig.

Du får automatisk tilskud fra det offentlige til en lang række tandbehandlinger. For mange vil det være en fordel at være medlem af Sygeforsikring Danmark.

Læs mere om hvor meget, der gives i tilskud til tandbehandling på Sygeforsikring Danmark.

Ved betaling af regning er der mulighed for at overføre dine oplysninger elektronisk direkte til Sygeforsikring Danmark. Oplys venligst medlemskab receptionen

Priserne på tandydelserne er delt op i 2 grupper: de faste ydelser og i de frie ydelser

Faste priser

Prisen er ens hos alle tandlæger på de almindelige behandlinger, da de er bestemt af den offentlige sygesikring. Det vil sige, at bl.a. undersøgelse, tandrensninger, forebyggende tandpleje, parodontosebehandling og røntgenbilleder har samme pris hos alle tandlæger.

Du kan finde priserne her

Frie priser

Ved andre behandlinger fastsætter vi selv prisen. De kan være forskellige, alt efter materiale- og tidsforbrug og fordi ikke 2 tænder er ens.

På klinikken gør vi vores bedste for at levere højeste kvalitet. Pris og kvalitet hænger sammen, men også behandlernes kendskab til den enkelte patient har betydning. Hvor der er mulighed foreslår vi forskellige behandlingsmuligheder i forskellige prislejer, så alle kan få løst deres tandproblemer. Det kan være svært for dig, som patient at gennemskue de enkelte priser og hvorfor der er forskel fra behandling til behandling. Derfor vil du vil altid blive tilbudt et skriftlig overslag som vi sammen kan gennemgå, så du får mulighed for at beslutte hvilken behandling og prisniveau du ønsker, inden vi går i gang.

Vi er forpligtet til at oplyse priser på udvalgte behandlinger på Sundhed.dk.​

link til sygeforsikring danmark her

Tandlæge Lisbeth 

Damgaard ApS

​Kronborgvej 49, 7700 Thisted

Find os på Google Maps

Telefon: 97 92 40 20

E-mail: kronborgvej@c.dk 

CVR: 26330556

Se cookiedeclaration

Åbningstider

Mandag

​08.00 - 16.30

Tirsdag

08.00 - 15.00

Onsdag

08.00 - 16.30

Torsdag

08.00 - 16.30

Fredag

08.00 - 13.00

Weekender

Lukket