Priser

Mange priser er overenskomst bestemt og dermed ens i hele landet.

Andre fastlægges af den enkelte klinik

Faste priser

Prisen er ens hos alle tandlæger på de almindelige behandlinger, da de er fastsat af den offentlige sygesikring. Det vil sige, at bl.a. undersøgelse, tandrensninger, forebyggende tandpleje, parodontosebehandling og røntgenbilleder har samme pris hos alle tandlæger.

Frie priser.

Ved andre behandlinger fastsætter vi selv prisen. De kan være forskellige, alt efter materiale- og tidsforbrug og fordi ikke 2 tænder er ens.

På klinikken gør vi vores bedste for at levere højeste kvalitet. Pris og kvalitet hænger sammen, men også behandlernes kendskab til den enkelte patient har betydning. Hvor der er mulighed foreslår vi forskellige behandlingsmuligheder i forskellige prislejer, så alle kan få løst deres tandproblemer. Det kan være svært for dig, som patient at gennemskue de enkelte priser og hvorfor der er forskel fra behandling til behandling. Derfor vil du vil altid blive tilbudt et skriftlig overslag som vi sammen kan gennemgå, så du får mulighed for at beslutte hvilken behandling og prisniveau du ønsker, inden vi går i gang.
Du kan finde nogle af priserne på sundhed.dk

Tilskud fra Danmark

Læs mere om hvor meget, der gives i tilskud til tandbehandling på Sygeforsikring Danmark.

Ved betaling af regning er der mulighed for at overføre dine oplysninger elektronisk direkte til sygeforsikring danmark.
Oplys venligst evt. medlemsskab af sygeforsikring danmark i receptionen

Tandlæge Lisbeth 

Damgaard ApS

​Kronborgvej 49, 7700 Thisted

Find os på Google Maps

Telefon: 97 92 40 20

E-mail: kronborgvej@c.dk 

CVR: 26330556

Se cookiedeclaration

Åbningstider

Mandag

​08.00 - 16.30

Tirsdag

08.00 - 15.00

Onsdag

08.00 - 16.30

Torsdag

08.00 - 16.30

Fredag

08.00 - 13.00

Weekender

Lukket